Προσωπική Δράση

Ο Χρήστος Πριονίδης έχει πλούσια προσωπική δράση στα δρώμενα όχι μόνο της δημοτικής ενότητας Ελευθερών του Δήμου Παγγαίου αλλά ολόκληρου του Νομού Καβάλας όλα αυτά τα χρόνια. Συγκεκριμένα:

  • Διετέλεσε Πρόεδρος του επαγγελματικού τμήματος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Καβάλας από 1/1/2006 έως 31/12/2010

epimelitirio

  • Διετέλεσε Πρόεδρος του Α.Ο. Ελαιοχωρίου από 1/7/2005 έως 30/6/2010 οργανώνοντας την σωστή λειτουργία του συλλόγου με αποτέλεσμα την υποδειγματική παρουσία του στα γήπεδα του νομού Καβάλας όλα αυτά τα χρόνια

elaioxori omada

  • Είναι πρόεδρος της δημοτικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην Δημοτική Ενότητα Ελευθερών του Δήμου Παγγαίου. Κατά την ανάληψη των καθηκόντων της, καθιέρωσε το έθιμο της κοπής της πίτας κάθε αρχή του χρόνου, εκδήλωση, κατά την οποία παρίστανται σημαντικές προσωπικότητες όπως ο βουλευτής Δράμας Σταύρος Δαϊλάκης, ο βουλευτής Δράμας και υπουργός Μακεδονίας- Θράκης Τζίμας Μαργαρίτης, ο βουλευτής Θεσ/νίκης και υφυπουργός αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης, ο βουλευτής Θεσ/νίκης και υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Ορφανός, ο υφυπουργός υγείας Παπαγεωργίου Γεώργιος και ο υφυπουργός υγείας Βαρτζόπουλος Δημήτρης.

personal

  • Λόγο τον στενών δεσμών που κατά σειρά ετών διατηρεί με το Άγιο Όρος, ειδικότερα με την σκήτη του Προφήτη Ηλία αλλά και την Ιερά Μονή Βατοπεδίου, γεννήθηκε η ιδέα να αφιερώσει ένα παρεκκλήσι στους γονείς του. Το παρεκκλήσι βρίσκεται στον λόφο πάνω από το γήπεδο του Ελαιοχωρίου.

ekklisia

  • Έχει τιμηθεί με το βραβείο φίλων του Προσκοπισμού σε ειδική εκδήλωση μαζί με τον δήμαρχο Καβάλας κ. Κώστη Σιμιτσή.

proskopoi

  • Στις 30 Μαΐου 2008 με αφορμή την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων και θέλοντας να τιμήσει την καταγωγή του αλλά και την καταγωγή της πλειοψηφίας των συνδημοτών του, προέβη στην οργάνωση ημερίδας με θέμα την Γενοκτονία των Ποντίων με κεντρικό ομιλητή τον Σάββα Καλεντερίδη. Το ίδιο βράδυ στον ετήσιο χορό του Α.Ο. Ελαιοχωρίου τιμήθηκε για την προσφορά του στο Ποντιακό στοιχείο από τον βουλευτή Καβάλας κ. Χριστοφιλογιάννη Δημήτριο.

genoktonia 2

  • Με αφορμή τις καταστροφικές πυρκαγιές το καλοκαίρι του 2007 και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας του με τον δήμαρχο Πύργου Γεράσιμο Παρασκευόπουλο, προχώρησε στην αποστολή φορτίου ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πυρόπληκτους της περιοχής του Πύργου.

piropliktoi

  • Στην Νέα Ηρακλίτσα στα εννιάμερα της Παναγίας η λιτανεία της θαυματουργής εικόνας πραγματοποιείται κάθε χρόνο χάρη στην αμέριστη συμπαράσταση του Χρήστου Πριονίδη και της εταιρίας του, Champion Security. Οι άνδρες της ιδιωτικής εταιρίας φύλαξης σηκώνουν ευλαβικά στους ώμους τους την ανθοστόλιστη εικόνα και την συνοδεύουν στην περιφορά της.

iraklitsa

  • Με παρότρυνση του προέδρου Χρήστου Πριονίδη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Α.Ο. Ελαιοχωρίου επέδειξαν την οικολογική τους ευαισθησία, προχωρώντας σε καθαρισμό της παραλίας των αμμολόφων το απόγευμα της Τετάρτης 26 Αυγούστου 2009

katharismos paralias

  • Ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος και η σύζυγος του Άννα - Μαρία, κατά την διάρκεια της παραμονής τους στο ξενοδοχείο Ιμαρέτ στην πόλη της Καβάλας, δεν έκαναν βήμα χωρίς τον ιδιοκτήτη της Champion Security, Χρήστο Πριονίδη.

teos basilias